Prijevoz

Ustanova za zdravstvenu skrb Glavić registrirana je za djelatnosti medicine rada, laboratorija i SANITETSKOG PRIJEVOZA.

Prva smo privatna ustanova u gradu Dubrovniku registrirana za pružanje usluga sanitetskog prijevoza s dozvolom Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske.

Ovisno o potrebama i željama pacijenta te duljini puta, prilikom sanitetskog prijevoza moguće je organizirati i sanitetski tim, odnosno pratnju :

  • dodatnog vozača
  • medicinskog tehničara
  • liječnika

Vozila koja posjedujemo su VW TRANSPORTERI atestirani i opremljeni prema posljednjim europskim standardima i normi HRN EN 1789 uz najstrožu kontrolu kvalitete i sva nose certifikat ISO 9001. Sva vozila su klimatizirana, opremljena modernom medicinskom opremom, a osim osnovne opreme potrebne za našu djelatnost dodatna oprema koju vozila posjeduju omogućuje nam i hitan prijevoz pacijenata.

Sva je oprema pripremljena je i za najzahtjevnije sistuacije:

  • kardiološka stolica za prijenos teških srčanih i neuroloških bolesnika
  • komplet za reanimaciju s bocom za kisik
  • defibrilator life pack
  • aspirator
  • boca za infuzijske otopine

Uz navedeno, sanitetsko vozilo prilikom prijevoza uz pacijenta može primiti i njegovu pratnju kako bi put bio što ugodniji i lakši pa tako osim kreveta za transport pacijenata u težem stanju, vozila imaju još tri stolice kao eventualnu mogućnost članovima obitelji da prate pacijenta.

Kako bi pacijentima napravili prijevoz što ugodnijim, sanitetska vozila imaju besplatan Wi-Fi i tablet uređaje koji mogu skratiti vrijeme ili omogućiti pacijentu da odradi posao ili obveze koje ima.

Lokalni prijevoz

Svjesni smo da je transport na lokalnoj razini kratak ali mu zbog toga ne pridajemo manju važnost. Taj za nas mali korak Vama može biti veoma bitan na putu do ozdravljenja ili osamostaljenja.

Upravo smo zbog toga posebne pogodnosti pripremili za GRAĐANE GRADA DUBROVNIKA koji koriste naše usluge u smislu:

  1. posebnih popusta od -50% na standardne cijene
  2. mogućnost ugovaranja individualne vrste mjesečne pretplat

Budući da nam je na prvom mjestu Vaša dobrobit i zdravlje spremni smo na razne vrste dogovora i nudimo više opcija prilagođavajući se potrebama svakog pojedinog pojedinca.

Ovisno o potrebama pacijenata i njihovom lošijem zdravstvenom stanju koje se može manifestirati otežanim kretanjem ili nepokretnošću, prilikom transporta u mogućnosti smo osigurati pratnju tehničara te po potrebi i liječnika.

Sanitetski prijevoz Dubrovnik, Ustanova Glavic

Sanitetski prijevoz Dubrovnik, Ustanova Glavic

Sanitetski prijevoz Dubrovnik, Ustanova Glavic

Sanitetski prijevoz Dubrovnik, Ustanova Glavic

Sanitetski prijevoz Dubrovnik, Ustanova Glavic

Nacionalni i međunarodni prijevoz

Osim na lokalnoj razini, u mogućnosti smo osigurati i prijevoze na nacionalnim te međunarodnim relacijama.

Naše osoblje i vozači su educirani i kvalificirani za vožnje prema udaljenim destinacijama diljem svijeta te uz partnerske firme osiguravamo transporte svih vrsta, prema željama i medicinskom stanju pacijenata.

Pratnju medicinskog tima prilagođavamo potrebama pacijenta i zahtjevnošću prijevoza pa smo tako u mogućnošti osigurati i pratnju medicinskog tehničara i/ili liječnika na međunarodnim avionskim i drugim oblicima prijevoza neovisno o angažiranju sanitetskog vozila Ustanove Glavić.

Unatoč čestim upitima za prijevoz na udaljene destinacije, naše vozilo i tim su spremni u najkraćem mogućem roku odmah nakon primitka poziva.

O kvaliteti usluge sanitetskog prijevoza najbolje govori dugogodišnja suradnja s najpoznatijim osiguravateljskim kućama koji su nam poklonili povjerenje i brigu o zdravlju svojih klijenata.

 

 

Dostupni smo 24 SATA DNEVNO SVAKI DAN i spremni smo na prilagodbu Vašim potrebama.

Kontaktirati nas možete na BESPLATNI TELEFON: 0800 7112

Copyright © 2016 Poliklinika Glavić. All Rights Reserved. Powered by AtolIT